
افزایش تولید دستگاههای شستشوی سبزیجات در شهرک صنعتی قزوین
صنعت غذایی توی ایران روزبهروز در حال پیشرفته و قزوین بهعنوان یه قطب صنعتی نقش مهمی توی این رشد داره. حالا با افزایش تولید دستگاههای شستشوی سبزیجات توی شهرک صنعتی قزوین، یه تحول جدید توی راهه.
این دستگاهها برای شستن سبزیجات تازه مثل کاهو، جعفری و اسفناج ساخته شدن. مثلاً، یه مدل جدید میتونه توی هر ساعت 5 تن سبزی رو تمیز کنه و همه آلودگیها رو از بین ببره.
ویژگیهای دستگاههای شستشو
یکی از نقاط قوت این ماشینآلات، سیستم شستشوی چندمرحلهایشونه. با آب پرفشار و مواد ضدعفونیکننده کار میکنن تا مطمئن بشن هیچ میکروبی باقی نمیمونه.
مصرف آب این دستگاهها هم بهینه شده. یه مدل جدید آب رو بازیافت میکنه و تا 40 درصد مصرف رو کم میکنه، که برای مناطق کمآب خیلی مناسبه.
سرعت این ماشینآلات هم بالاست. توی یه شیفت کاری میتونن 20 تن سبزی رو آماده کنن، که برای کارخونههای بزرگ یه مزیت بزرگه.
تأثیر بر صنایع غذایی
این دستگاهها استانداردهای بهداشتی رو بالا بردن. سبزیجاتی که با این ماشینآلات شسته میشن، کیفیت بهتری دارن و اعتماد مشتریها رو بیشتر میکنن.
یه تولیدکننده گفته: «بعد از استفاده از این دستگاهها، سفارشاتمون 15 درصد بیشتر شده چون محصول تمیزتره.» این نشون میده که این تکنولوژی چقدر مؤثره.
کاهش هزینههای نیروی انسانی هم از نتایج دیگهست. چون شستشو خودکاره، نیاز به کارگر کمتر شده و کارخونهها میتونن روی بقیه بخشها تمرکز کنن.
آینده تولید توی قزوین
با این افزایش تولید، قزوین میتونه به یه مرکز مهم برای ساخت ماشینآلات غذایی تبدیل بشه. این میتونه فرصتهای شغلی بیشتری ایجاد کنه و اقتصاد منطقه رو تقویت کنه.
شرکتها قصد دارن مدلهای متنوعتری بسازن که برای شستشوی میوه هم مناسب باشه. این گسترش میتونه نیازهای بیشتری رو پوشش بده.
افزایش تولید دستگاههای شستشوی سبزیجات توی قزوین، یه قدم بزرگ برای صنعت غذاست. این ماشینآلات با بهبود بهداشت و کارایی، آینده روشنی برای تولیدکنندگان رقم زدن.