آتاکو
( ataco )
دسته بندی :
کنسروی
میوه ها و سبزیجات
حبوبات
تاریخ تاسیس :
وارد نشدهنام مالک :
وارد نشدهاستان :
وارد نشدهشماره تماس :
وارد نشدهآدرس :
وارد نشدهتوضیحات :
کارخانه کنسروسازی آتا در سال 1342 توسط آقای مهندس عظیمی تبریزی در منزل شخصی ایشان واقع در سه راه ضربخانه تاسیس گردید. ایشان به همراه خانواده خود مشغول به تهیه رب به صورت سنتی و فروش آن به صورت فله نمودند.پس از مدتی محل فعلی شرکت واقع در کیلومتر 5 جاده قدیم کرج خریداری شده و شرکت به محل کنونی منتقل گردید. این کارخانه دارای مساحتی حدود 32 هزار متر مربع بوده و دارای قسمتهای مختلف از قبیل سالن تولید رب گوجهفرنگی و سالن قرنطینه و برچسب زنی مربوط به آن فرآورده و سالن بستهبندی رب گوجهفرنگی در بستههای تتراپک (550 گرمی)، سالن تولید کنسرو لوبیا چیتی و خوراک بادمجان کدو، سالن تولید و بستهبندی کنسرو ماهی و سالن بستهبندی مربای تکنفره و سالن قوطیسازی (که در حال حاضر قوطیسازی این واحد تعطیل میباشد)، 4 انبار، سردخانه، گرمخانه (جهت قرنطینه گذاری)، تراشکاری، آهنگری و نیز آزمایشگاه کنترل کیفی که مجهز به دو بخش میکروبی و شیمیایی می باشد و در انتها بخش اداری که در قسمت در ورودی کارخانه قرار دارد. آب این کارخانه از چاه عمیق تامین میگردد که مجهز به کلریناتور میباشد. انرژی پخت جهت تهیه محصولات از نیروی بخار تامین میگردد. که این بخار توسط دیگهای بخار تولید میشود. کارگران این واحد 100 نفر میباشند که در بخشهای مختلف تولید و فنی و تراشکاری و بستهبندی فعالیت مینمایند. که در فصل تولید به علت افزایش بار تولید به 150 نفرنیزمیرسند. قسمت اداری نیز 20 نفر که مرکب از مدیرعامل، حسابداران، مسئولان خرید و فروش، مسئول تبلیغات ، مسئول IT و مسئول روابط عمومی میباشند. واحد کنترل کیفیت این سازمان متشکل از 5 نفر کارشناس صنایع غذایی که در راستای قوانین ادارات استاندارد و نظارت بر مواد غذایی عمل میکنند میباشد. مدیریت و کارکنان شرکت آتا در تلاشند تا بتوانند با پشتکار خود به سطح ایدهآلی ازنظر کمی و کیفی دستیابند و نیز با افزایش و توسعه تولیدات و انجام امور تحقیقی بر روی محصولات، در زمینه صادرات شاخصترشده تا در بازارهای جهانی رقیبی شایسته برای محصولات مشابه خارجی خود باشند.